FAQ/Voorwaarden

Algemeen

 • Voor wie is deze vacaturesite bedoeld?
  Deze vacaturesite is bedoeld voor:
  – werkzoekenden op zoek naar een (andere) baan in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.
  – werkgevers in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde die vacatures hebben en/of kandidaten zoeken. Veluwe Portaal besluit zelf per keer of zij overige werkgevers toelaat.
 • Hoe zit het met de bescherming van mijn persoonlijke gegevens?
  De Privacyverklaring van stichting Veluwe Portaal is ook voor deze vacaturesite van toepassing, omdat dit een onderdeel is van Veluwe Portaal. Deze is in lijn met de nieuwe normen van de Europese wet met betrekking tot gegevensbescherming, bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG is ingegaan op 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacy rechten van iedere Veluwe Portaal-gebruiker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze gebruikers op de hoogte zijn over dit onderwerp. Lees hier onze volledige Privacyverklaring.
 • Wat is duurzame inzetbaarheid?
  Duurzaam inzetbaar betekent dat je je hele werkende leven gezond en gemotiveerd blijft en van betekenis voor je werkgever bent. Om dat te bereiken, blijf je je ontwikkelen zodat je met veranderingen om kunt gaan en zo lang mogelijk kunt doorwerken.
 • Ik heb een inhoudelijke vraag over mijn loopbaanontwikkeling, hoe kan ik die stellen?
  Stel deze aan de HR of loopbaanadviseur van je eigen organisatie of neem contact op met het Leerwerkloket.
 • Wie is verantwoordelijk voor de inhoud van de vacatures?
  De vacatures zijn eigendom van de organisatie die ze vacant heeft. De organisatie is zelf ook te allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud en eventuele updates van de vacature.
 • Als ik wil reageren op een vacature, hoe doe ik dat?
  Je kunt via de online link onderaan de vacature reageren. Dit kan een mailadres of websitepagina-link zijn. Je solliciteert altijd rechtstreeks bij de organisatie waarvan de vacature is.
 • Moet ik een account hebben en/of ingelogd zijn om te reageren op een vacature?
  Nee, de vacatures zijn publiekelijk toegankelijk en reageren op een vacature kun je doen zonder een account.
 • Ik heb een vraag over een bepaalde vacature. Bij wie kan ik terecht?
  Bij vragen over de vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met de organisatie zelf, waarvan de vacature is.
 • Wat kost het?
  Voor kandidaten is het gebruik van het platform inclusief het aanmaken van een account kosteloos. Dit initiatief wordt aangeboden door stichting Veluwe Portaal.
  Bent u als werkgever deelnemer van stichting Veluwe Portaal, dan kunt u kosteloos gebruik maken van het gehele platform inclusief het aannemen van kandidaten. Bent u als werkgever (nog) geen deelnemer van de stichting dan zijn er geen kosten verbonden aan het publiceren van vacatures, echter kandidaten kunt u niet bekijken. Neem hiervoor contact op met hr@veluweportaal.nl. Heeft u uiteindelijk als niet-deelnemer via stichting Veluwe Portaal / Werk in je Regio een kandidaat in dienst genomen, dan zijn hier kosten aan verbonden á €3.250,- excl. BTW.
 • Wat is stichting Veluwe Portaal?
  Veluwe Portaal is een netwerk van HR-professionals dat ondersteuning en advies biedt bij HR vragen, gericht op o.a.  arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Zie veluweportaal.nl voor meer informatie.
 • Vermelding e-profiel in kandidaten- & vacaturenieuwsbrief Veluwe Portaal
  Ben je werkzoekend en maak je een kosteloos e-profiel aan? Zodra je een e-profiel hebt aangemaakt met cv, wordt jouw profiel meegenomen in de eerstvolgende kandidaten- & vacaturenieuwsbrief vanuit Veluwe Portaal. Deze wordt per mail naar alle HR-professionals binnen het netwerk van Veluwe Portaal gedeeld. Hierin kom je als werkzoekende naar voren met je profielschets, voornaam en pasfoto. Je cv wordt hierin NIET gepubliceerd.
 • Wie mogen vacatures plaatsen?
  Iedere werkgever kan met een mailaccount (geautoriseerd door Veluwe Portaal) een vacature plaatsen. Waarbij de werkgever gevestigd moet zijn in de regio Veluwe, Nijkerk en/of Zeewolde. Dit omdat het een vacaturesite is voor en door werkgevers uit deze regio.

Hoe werkt een account als kandidaat?

 • Hoe maak ik een account?
  Ga naar de knop ‘Registreren / Inloggen’ en vul de velden in. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in. Je hoeft dus maar 1 keer in je e-mail te zijn.
 • Hoe log ik in?
  Ga naar de knop ‘Registreren / Inloggen‘ en vul de velden onder het kopje ‘Login’ in. Je kunt overal waar je maar wilt inloggen om je gegevens aan te passen.
 • Kan ik mijn cv gegevens importeren/exporteren?
  Ja, het is mogelijk om cv gegevens in je e-portfolio te importeren uit een pdf-bestand. Je cv uit je e-portfolio kun je ook exporteren naar een pdf-bestand om verder te gebruiken.
 • Wie kunnen mijn cv in zien?
  Alleen deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen met hun account (geautoriseerd door Veluwe Portaal) jouw profiel als kandidaat en jouw cv bekijken. Niet-deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen alleen vacatures plaatsen en bekijken, zij kunnen dus niet jouw profiel en cv bekijken, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
  Op het inlogscherm, waar je normaal je inloggegevens invult, vind je een knop ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kun je je gegevens invullen en dan wordt er een e-mail naar je gestuurd met verdere stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.