FAQ/Voorwaarden

 • Wat is een e-portfolio?
  Het e-portfolio is een persoonlijk document om met je leidinggevende, je HR adviseur of vrienden en familie te bespreken. Het wordt samengesteld uit jouw antwoorden op vragen en opdrachten in het loopbaanportaal.
 • Voor wie is het loopbaanportaal bedoeld?
  Het loopbaanportaal is primair bedoeld voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij stichting Veluwe Portaal, een netwerk van werkgevers in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde. Veluwe Portaal besluit zelf per keer of zij overige werknemers toelaat.
 • Worden mijn resultaten vertrouwelijk behandeld?
  De resultaten uit het programma worden vertrouwelijk behandeld. Jij bent de enige die ze kunt inzien. Je beslist zelf of je (delen van) je profiel aan anderen laat zien.
 • Hoe zit het met de bescherming van mijn persoonlijke gegevens?
  We hebben de Privacyverklaring van Veluwe Portaal bijgewerkt om de bescherming van uw privacyrechten nog beter uit te leggen. Deze wijzigingen zijn in lijn met de nieuwe normen van de Europese wet met betrekking tot gegevensbescherming, bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG gaat in op 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacyrechten van iedere Veluwe Portaal-gebruiker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze gebruikers op de hoogte zijn over dit onderwerp. Lees hier onze volledige Privacyverklaring.
 • Wie kunnen mijn CV in zien?
  Alleen deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen met hun account (geautoriseerd door Veluwe Portaal) jouw profiel als kandidaat en jouw cv bekijken. Niet-deelnemende werkgevers binnen het netwerk van Veluwe Portaal kunnen alleen vacatures plaatsen en bekijken, zij kunnen dus niet jouw profiel en cv bekijken, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
 • Wat is duurzame inzetbaarheid?
  Duurzaam inzetbaar betekent dat je je hele werkende leven gezond en gemotiveerd blijft en van betekenis voor je werkgever bent. Om dat te bereiken, blijf je je ontwikkelen zodat je met veranderingen om kunt gaan en zo lang mogelijk kunt doorwerken.
 • Ik heb een inhoudelijke vraag, hoe kan ik die stellen?
  Stel ze aan de HR of loopbaanadviseur van je eigen organisatie.
 • Wie is verantwoordelijk voor de inhoud van de vacatures?
  De vacatures zijn eigendom van de organisatie die ze vacant heeft. De organisatie is zelf ook te allen tijde verantwoordelijk voor de inhoud en eventuele updates van de vacature.
 • Als ik een vacature zie, waarop ik wil reageren, hoe doe ik dat?
  Je kunt via de online link onderaan de vacature reageren of rechtstreeks bij de organisatie waarvan de vacature is.
 • Ik heb een vraag over een bepaalde vacature. Bij wie kan ik terecht?
  Bij vragen over de vacature kunt u rechtstreeks contact opnemen met de organisatie zelf, waarvan de vacature is.

Hoe werkt een e-portfolio?

 • Hoe maak ik een account?
  Ga naar de knop ‘Inloggen’ en vul de velden in. Heb je een e-mailadres waarin de naam van je werkgever voorkomt? Gebruik dat dan om te registreren. Na registratie ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Activeer je account en log in. Je hoeft dus maar 1 keer in je e-mail te zijn.
 • Hoe maak ik een account zonder e-mailadres van mijn werk?
  Ook met je persoonlijke mailadres kun je een account aanmaken. Geef wel aan wie je huidige werkgever is, omdat een e-portfolio alleen bedoeld is voor werknemers van een van de deelnemende bedrijven binnen het netwerk van Veluwe Portaal. Hier zal eventueel ook door Veluwe Portaal naar gevraagd worden.
 • Hoe log ik in?
  Ga naar de knop ‘Inloggen‘ en vul de velden onder het kopje ‘Login’ in. Je kunt overal waar je maar wilt aan je e-portfolio werken.
 • Kan ik mijn CV gegevens importeren/exporteren?
  Ja, het is mogelijk om CV gegevens in je e-portfolio te importeren uit een pdf-bestand. Je CV uit je e-portfolio kun je ook exporteren naar een pdf-bestand om verder te gebruiken.
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
  Op het inlogscherm, waar je normaal je inloggegevens invult, vind je een knop ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kun je je gegevens invullen en dan wordt er een e-mail naar je gestuurd met verdere stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Moet ik een account hebben en/of ingelogd zijn om te reageren op een vacature?
  Nee, de vacatures zijn publiekelijk toegankelijk en reageren op een vacature kun je doen zonder een account binnen het loopbaanportaal.

Voorwaarden

 • Van wie is het e-portfolio?
  Het e-portfolio is van jou. Je kunt het wel met anderen delen, maar alleen als jij dat zelf wilt.
 • Wat kost het?
  Het is gratis voor werknemers van deelnemende organisaties aan het netwerk van Veluwe Portaal om aan de slag te gaan met het loopbaanportaal. Dit initiatief wordt je aangeboden door stichting Veluwe Portaal en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
 • Wat is stichting Veluwe Portaal?
  Veluwe Portaal is een netwerk van HR-professionals dat ondersteuning en advies biedt bij HR vraagstukken, gericht op arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Zie veluweportaal.nl voor meer informatie.
 • Vermelding e-profiel in kandidaten- & vacaturenieuwsbrief Veluwe Portaal
  Zodra u een e-profiel heeft aangemaakt met CV, wordt uw profiel meegenomen in de eerstvolgende kandidaten- & vacaturenieuwsbrief vanuit Veluwe Portaal. Deze wordt per mail naar alle HR-professionals binnen het netwerk van Veluwe Portaal gedeeld. Hierin kom je als werkzoekende naar voren met je profiel, naam en pasfoto. Je CV wordt hierin NIET gepubliceerd.
 • Wie mogen vacatures plaatsen?
  Iedere werkgever kan met een mailaccount (geautoriseerd door Veluwe Portaal) een vacature plaatsen. Waarbij de werkgever wel gevestigd moet zijn in de regio Veluwe, Nijkerk en/of Zeewolde.