Over werk in je regio

De arbeidsmarkt is volop in beweging en trekt steeds verder aan. Met de aantrekkende economie neemt ook de spanning op de arbeidsmarkt toe. Soms ontstaat er zelfs al een krapte. Werkgevers zijn weer verwikkeld in de ‘war for talent’, willen groeien of vragen zich af of zij nog wel de juiste mensen op de juiste plek hebben.

Functies ontwikkelen zich voortdurend en medewerkers ook! Maar houdt de ontwikkeling van de functie gelijke tred met de ontwikkeling van uw medewerker? Of dreigt het uit elkaar te lopen?

Doel

Personen kunnen zelfstandig werken aan hun eigen loopbaan en op die manier het beste uit hunzelf halen. Daarnaast vindt u als werkgever kandidaten die passen bij de voor u openstaande vacature. Uw organisatie wordt hierdoor wendbaarder en komt tot een optimale personeelsinzet.

Voordelen voor werkgevers

  • Werkzoekenden staan met hun profiel op de website.
  • Actuele vacatures uit de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.

Voorwaarden plaatsen vacatures door werkgevers

  • Wie mogen vacatures plaatsen?
    Iedereen met een mailaccount van zijn/haar werkgever kan een vacature plaatsen. Waarbij de werkgever is gevestigd in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.
  • Wat kost het?
    – Voor deelnemende organisaties aan het netwerk van Veluwe Portaal is het zelf plaatsen van vacatures gratis. Dit initiatief wordt je aangeboden door stichting Veluwe Portaal.
    – Voor niet-deelnemende organisaties aan het netwerk van Veluwe Portaal zijn plaatsing van de eerste twee vacatures gratis. Voor elke volgende vacature wordt een bedrag van €75,- excl. BTW in rekening gebracht (facturatie per kwartaal achteraf).